KLADUŠA.NET

Uvijek sa vama! Originalna kladuška stranica...

Wednesday, Aug 15th

Last update05:02:08 PM GMT

Općinski načelnik sastao se sa predsjednikom Bošnjačke zajednice kulture „Preporod“

  • PDF

Općinski načelnik Admil Mulalić održao je u četvrtak, 17. marta, sastanak sa prof.dr. Senadinom Lavićem, predsjednikom Bošnjačke zajednice kulture „Preporod“. Prof. Lavić informisao je načelnika Mulalića sa aktivnostima Preporoda na području BIH, kao i planovima u narednom periodu. Poseban akcenat bio je na mogućnostima i načinima podrške općinskoj organizaciji Preporoda na području velikokladuške općine.  Načelnik Mulalić izrazio je zadovoljstvo posjetom prof. Lavića Velikoj Kladuši i složio se sa konstatacijom da Preporod treba ostati istinska zajednica kulture, bez bilo kakvih političkih utjecaja. Na kraju sastanka je zaključeno da će Općina Velika Kladuša u granicama svojih mogućnosti pomoći ovu organizaciju u cilju promicanja kulture i kulturne baštine BiH.  rvkOpćinski načelnik Admil Mulalić održao je u četvrtak, 17. marta, sastanak sa prof.dr. Senadinom Lavićem, predsjednikom Bošnjačke zajednice kulture „Preporod“. Prof. Lavić informisao je načelnika Mulalića sa aktivnostima Preporoda na području BIH, kao i planovima u narednom periodu. Poseban akcenat bio je na mogućnostima i načinima podrške općinskoj organizaciji Preporoda na području velikokladuške općine.

Načelnik Mulalić izrazio je zadovoljstvo posjetom prof. Lavića Velikoj Kladuši i složio se sa konstatacijom da Preporod treba ostati istinska zajednica kulture, bez bilo kakvih političkih utjecaja. Na kraju sastanka je zaključeno da će Općina Velika Kladuša u granicama svojih mogućnosti pomoći ovu organizaciju u cilju promicanja kulture i kulturne baštine BiH.

rvk

Dodaj kometar

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kladusa.net. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Kladusa.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kladusa.net nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Sigurnosni kod
Obnovi

Opcije


Popularno

Komentari

Slučajna Slika

Statistike

Trenutno aktivnih Gostiju: 277 i Članova: 22 
Ti si ovdje: Vijesti - Velika Kladuša - Općinski načelnik sastao se sa predsjednikom Bošnjačke zajednice kulture „Preporod“