KLADUŠA.NET

Uvijek sa vama! Originalna kladuška stranica...

Wednesday, Aug 15th

Last update05:02:08 PM GMT

U sklopu programa obilježavanja 23. februara, Dana općine Velika Kladuša, odabrani su i najbolji literarni i likovni radovi o Velikoj Kladuši učenika osnovnih škola sa područja općine Velika Kladuša. Bio je ovo razlog posjete nagrađenih učenika općinskom

  • PDF

U sklopu programa obilježavanja 23. februara, Dana općine Velika Kladuša, odabrani su i najbolji literarni i likovni radovi o Velikoj Kladuši učenika osnovnih škola sa područja općine Velika Kladuša. Bio je ovo razlog posjete nagrađenih učenika općinskom načelniku Admilu Mulaliću koja je upriličena u četvrtak, 17. marta. Pored načelnika  i njegovih savjetnika dodjeli nagrada su prisustvovali i direktori i nastavnici nagrađenih škola.  Prema riječima Senada Šehića, vršioca dužnosti pomoćnika općinskog načelnika za Opću upravu i društvene djelatnosti, ovakav vid nagrađivanja učenika je postao tradicija.  U kategoriji likovnog stvaralaštva prvo mjesto na temu „Kladuška čežnja“ pripalo je Novinarskoj sekciji OŠ „Sead Ćehić“ Grahovo, drugo mjesto na temu „Mlado sunce“ osvojila je Adela Mehić, učenica 7. razreda OŠ „1. mart“ Vrnograč, i treće mjesto na temu „Bez naslova“ osvojio je Eman Bašić, učenik 8. razreda OŠ „Sead Ćehić“ Grahovo.  „Velika Kladuša“ naslov je literarnog rada Manuele Husić, učenice 7. razreda OŠ „ 1.mart“ Vrnograč, koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji literarnog stvaralaštva .  Nagrada za drugo mjesto otišla je u ruke Larise Dizdarević, učenice 8. razreda OŠ „Podzvizd“, a treće mjesto osvojio je Ahmed Remić, učenik 6. razreda OŠ „Fadil Bilal“ Šumatac,  Ovakvu praksu Općina Velika Kladuša nastaviće primjenjivati i dalje.  rvkU sklopu programa obilježavanja 23. februara, Dana općine Velika Kladuša, odabrani su i najbolji literarni i likovni radovi o Velikoj Kladuši učenika osnovnih škola sa područja općine Velika Kladuša. Bio je ovo razlog posjete nagrađenih učenika općinskom načelniku Admilu Mulaliću koja je upriličena u četvrtak, 17. marta. Pored načelnika  i njegovih savjetnika dodjeli nagrada su prisustvovali i direktori i nastavnici nagrađenih škola.

Prema riječima Senada Šehića, vršioca dužnosti pomoćnika općinskog načelnika za Opću upravu i društvene djelatnosti, ovakav vid nagrađivanja učenika je postao tradicija.

U kategoriji likovnog stvaralaštva prvo mjesto na temu „Kladuška čežnja“ pripalo je Novinarskoj sekciji OŠ „Sead Ćehić“ Grahovo, drugo mjesto na temu „Mlado sunce“ osvojila je Adela Mehić, učenica 7. razreda OŠ „1. mart“ Vrnograč, i treće mjesto na temu „Bez naslova“ osvojio je Eman Bašić, učenik 8. razreda OŠ „Sead Ćehić“ Grahovo.

„Velika Kladuša“ naslov je literarnog rada Manuele Husić, učenice 7. razreda OŠ „ 1.mart“ Vrnograč, koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji literarnog stvaralaštva .

Nagrada za drugo mjesto otišla je u ruke Larise Dizdarević, učenice 8. razreda OŠ „Podzvizd“, a treće mjesto osvojio je Ahmed Remić, učenik 6. razreda OŠ „Fadil Bilal“ Šumatac,  Ovakvu praksu Općina Velika Kladuša nastaviće primjenjivati i dalje.

rvk

Komentari 

 
0 # Kristian 15-08-2018 04:16
I have noticed you don't monetize your website, don't waste
your traffic, you can earn extra bucks every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details
simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Take a look at my homepage BestLovie
Odgovor | Odgovor sa citatom | Citat
 

Dodaj kometar

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kladusa.net. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Kladusa.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kladusa.net nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Sigurnosni kod
Obnovi

Opcije


Popularno

Komentari

Slučajna Slika

Statistike

Trenutno aktivnih Gostiju: 216 i Članova: 24 
Ti si ovdje: Vijesti - Velika Kladuša - U sklopu programa obilježavanja 23. februara, Dana općine Velika Kladuša, odabrani su i najbolji literarni i likovni radovi o Velikoj Kladuši učenika osnovnih škola sa područja općine Velika Kladuša. Bio je ovo razlog posjete nagrađenih učenika općinskom