KLADUŠA.NET

Uvijek sa vama! Originalna kladuška stranica...

Wednesday, Aug 15th

Last update05:02:08 PM GMT

Zanimljivo

Nevjerovatno šta je sve sakrila u vaginu

  • PDF

altKod Karin Mackaliunas policija pronašla 54 pakovanja heroina, osam i pol tableta za smirenje i 51,22 dolara

Karin Mackaliunas je napravila saobraćajnu nesreću i policija ju je zadržala jer je sumnjala da je prije toga izvršila pljačku. U njenoj jakni su pronađena tri pakovanja heroina i policija ju je privela.

Kada se Karin počela meškoljiti na zadnjem sjedištu policijskog automobila policajcima se to učinilo sumnjivo i poslali su je na kompletan pregled i na skrovitom mjestu pronašli neočekivan ulov.

Sama je otkrila da je poveću količinu droge sakrila u svoju vaginu. U bolnici su izvadili 54 pakovanja heroina, 31 praznu kesicu, osam i pol tableta za smirenje i 51,22 dolara.

 Dnevni Avaz

Opasne "naoružane" cure

  • PDF

Sexy cure naoružane “do zuba” su se skinule kako bi se slikale za kalendar.

Vrlo izazovno!
Pogledajte i razmislite sa kojom bi u "rov" ;)


Ljetne slike seksi cura

  • PDF

Ljeto nije dobro za srce.

Velike vrućine, premalo hlada i poneka fontana. Nedovoljno za osvježenje. Zato skidajmo krpice sa sebe i obucimo što manje odjeće.

Naravno to se odnosi samo na zgodne djevojke;)

Pogledajte na šta mislimo:D:

Ljeto nije dobro za srce. Velike vrućine, premalo hlada i poneka fontana. Nedovoljno za osvježenje. Zato skidajmo krpice sa sebe i obucimo što manje odjeće. Naravno to se odnosi samo na zgodne djevojke :)


Sportašice u čednim pozama

  • PDF

Sportašice nije briga što ljudi misle kada one završe u smiješnim ili neobičnim pozama. Sportski rezultat je najvažniji na sveopće veselje muškog dijela publike. To posebno vrijedi za sportašice koje moraju nositi vrlo kratke sportske dresove a to obično završi tako da pokažu više nego što bi htjele.

Pogledajte sami:

alt

FOTO: Miss Reef – Izbor najseksi guze

  • PDF

Reef je svjetska modna marka koja se specijalizirala za dizajniranje odjeće i obuće inspirirana surferima. Svake godine organziraju natjecanje za izbor najseksi guze i privlače dosta znatiželjnika. Kako i ne bi kada su djevojke izuzetno atraktivne. Iako je “stručni žiri” kladusa.net ocjenio kako natjecateljica sa rednim brojem 6 ima sve predispozicije da odnese laskavu titula, ona je ipak pripala drugoj djevojci


Opcije


Popularno

Komentari

Slučajna Slika

Statistike

Trenutno aktivnih Gostiju: 281 i Članova: 22 
Ti si ovdje: Magazin - Zanimljivo